Etiket Sonuçları: Veli Aykut Erkan

1/B sınıf öğretmenimiz Veli Aykut ERKAN ve öğrencilerinin hazırladığı sınıf gazetelerinin ilk sayısı yayımlandı. Yaptıkları etkinlik, faaliyet ve çalışmaların sergilendiği gazete büyük beğeni topladı. Öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Okul müdürümüz Muhyettin GEZGİN ve okul öğretmenlerimizden Veli Aykut ERKAN Habitat tarafından düzenlenen Dijital Öğretmenler Projesinin ikinci fazını başarıyla tamamladı.

Ock

Okul öğretmenimiz Veli Aykut Erkan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. M.Faruk TEKİN'le Diyadin'deki projeler ve e-kitap hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sayın müdürümüze ilgi ve alakalarından teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Veli Aykut Erkan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen resim yarışmasında birinci, komposizyon yarışmasında ikinci olmuştur. Okulumuz adına tebrik ederiz.