14 Nisan İlkokulu

MURAT MAH. AYDIN 1 SK. DIYADIN 14 NISAN ILKOKULU BLOK NO 2/2 DİYADİN / AĞRI
Vizyon
Öğrenmenin severek gerçekleştiği, sağlam bir kişilik yapısının kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam yaratarak; çağdaş, laik ve demokratik, Atatürk ilkelerine ve milli değerlerine bağlı, yaratıcı, aktif, sorumluluk almaya hazır, kendi davranışlarını kontrol edebilen, ana bilimleri öğrenmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Çalışma ve yetiştirme tarzı ve başarılarıyla yerel ve Ulusal düzeyde örnek alınacak bir okul toplumu oluşturmak.
Başarılar
İlçe Satranç turnuvası ikincilik ödülü Milliyet Gazetesi Ulusal Bilgi Yarışması birincilik ödülü. 2011 Kurumlar arası Voleybol dalında Kaymakamlık Kupası üçüncülüğü 2011 İlçe Bilgi Yarışması ikinciliği 2012 Halk Oyunları İlçe Kaymakamlık Kupası Birinciliği 2013 Halk Oyunları İlçe Kaymakamlık Kupası Birinciliği İlçe İlkokullar arası Satranç Turnuvası ikinciliği 2019 İlçe ilkokullar arası satranç turnuvası ikinciliği 2021
08:20- 11:40/ Öğle Tatili/ 13:00-14:30
Jeotermal ısı kaynaklı kalorifer
Ulaşım
İl merkezinden gelen araçlardan, eski Diyadin Lisesi iken şu anda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kullanılan bina önünde inilerek okula kolaylıkla ulaşılır.
Murat Mahallesi Özgür Azer Kurak Caddesi- Aydın Sokak No: 2/1 Diyadin
İlçe Merkezine 300 metre uzaklıkta
SATRANÇ
Proje Çalışmaları