May

04 - 10 Mayıs 2024 Karayolu  Trafik   Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzun hazırladığı ''Önce Yaya'' etkinliği İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Remzi IŞIK Beyin katılımlarıyla okulun bitişiğindeki caddede trafikteki sürücülere farkındalık oluşturmak adına etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

Aile içi ve kadına yönelik şiddet; kültürel ve ekonomik gelişmişlik düzeyi fark etmeksizin, tüm dünyada varlığını sürdüren önemli bir sorun, bir insan hakkı ihlali ve halk sağlığı sorunu olarak kabul edilmektedir. Bu yönüyle aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda devletlerin ayrı bir yükümlülüğü bulunmakta ve bu alanda koruyucu ve önleyici bir rol üstlenmeyi gerekli kılmaktadır.

Bu kapsamda okulumuz ''Kadına El Kalkamaz'' sloganıyla çalışmaya destek vermektedir.

Ock

Valiliğimiz himayesinde,okula devam etmeyen ve edemeyen öğrencilerimizi ait oldukları okul ortamına geri kazandırmak adına attığımız adımların meyvesini bugün öğrencilerimizin karnelerini vererek alıyoruz...

Ock