14 Nisan Diyadin'in kurtuluş günü kutlu olsun.

1/B sınıf öğretmenimiz Veli Aykut ERKAN ve öğrencilerinin hazırladığı sınıf gazetelerinin ilk sayısı yayımlandı. Yaptıkları etkinlik, faaliyet ve çalışmaların sergilendiği gazete büyük beğeni topladı. Öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür.

İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 102. yıl dönümünü kutluyor, Millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize bunun ciddi bir durum olduğu nasıl korunmamiz gerektiği ve deprem çantasıyla ilgili bilgi verildi.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ilçemizdeki proje kapsamında veli ziyaretlerine devam ediyorlar.

Okulumuz öğrencileriyle trafik eğitimi etkinliği düzenlendi.