May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

May

Üçüncü sınıf öğrencilerimiz elektrikli aletler konusunu gördüler.

May

3. sınıf öğrencilerimiz standart olmayan ölçme birimlerini kendi evlerinde denediler.

2-B öğrencilerimize kutlamalarından dolayı teşekkür ederiz.

3-A sınıfı öğrencimizin 23 Nisan kutlaması için teşekkür ederiz.

3-B sınıfımızın hazırladığı 23 Nisan kutlaması için teşekkür ederiz.

3. Sınıf öğrencilerimizin seslendirdiği 23 Nisan şarkıları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

3. Sınıf öğrencilerimiz uzaktan şiirlerini okudular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

3 C. Sınıfı öğrencilerimiz 23 Nisan Çocuk Bayramı ile alakalı resimlerini bizlerle paylaştılar.

Okul müdürümüz Muhyettin GEZGİN ve okul öğretmenlerimizden Veli Aykut ERKAN Habitat tarafından düzenlenen Dijital Öğretmenler Projesinin ikinci fazını başarıyla tamamladı.

Okulumuzda artık sürekli güncellenecek olan zihinden problemler köşemiz var.

Ock

Okul öğretmenimiz Veli Aykut Erkan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. M.Faruk TEKİN'le Diyadin'deki projeler ve e-kitap hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sayın müdürümüze ilgi ve alakalarından teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Görsel sanatlar dersimizde geometrik şekillerden hayvan çizimleri öğreniyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Veli Aykut Erkan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen resim yarışmasında birinci, komposizyon yarışmasında ikinci olmuştur. Okulumuz adına tebrik ederiz.

Ara

Kaynaklarımızı tasarruflu kullanmalıyız konusunu bugün üçüncü sınıflarla beraber işledik. Öğrencilerimiz konu ila alakalı şiirlerini bize gönderdiler.