AĞRI / DİYADİN - 14 Nisan İlkokulu

Eyl

En önemli kural çocuğunuzu sevmeyi asla unutmayın. Ona değer verin. Onunla zaman geçirin.

May

Öğrencilerimizle beraber origami etkinliği yaptık. Aktif katılımları için hepsine teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan dolayısıyla düzenlenen sirke öğrencilerimizde katıldı. Katkıda bulunan Diyadin Kaymakamımız Mustafa Karali ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Ritmik saymalar konumuza uygun olarak materyallerimizi okulumuzun belirli yerlerine yapıştırdık.

Mrt

Birinci sınıf öğrencilerimizin gösterilerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirdik. Ardından öğrencilerimize ve velilerimize ikramlarda bulunduk. Şiir okumaları ve dans gösterilerinden dolayı tüm öğrencilerimize ve onları hazırlayan sayın öğretmenlerimize, katılımlarımlarından dolayı sayın müdürlerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuzu güzelleştirmeye devam ediyoruz.

Ara

Sosyal Bilgiler dersimizde görmüş olduğumuz aşık oyunu için gerekli olan aşıkları yapan öğrencimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda öğretmenler günümüzü, okulumuzda bulunan tüm öğretmenlerimiz ve değerli emekli öğretmenlerimizle beraber kutladık. Bizlere eşlik eden tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Bu ayki değer olarak okulumuzda vatan sevgisi işlenirken değerler eğitimi panomuz yenilendi.

Eyl

Öğrencilerimizle kolay resim teknikleri deneyerek manzara resimleri yaptık.

Ağu

Diyadin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'nın çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunması ve tebriklerin kabulünün ardından tören sonra erdi.

Ağu

Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.

Mustafa Kemal Atatürk

Ağu

2020 2021 yılı uzaktan eğitim süreci olarak uzun bir süre devam etse de okulumuz için oldukça verimli bir yıl olarak geçmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin düzenli olarak canlı derslerine katılmasına olanak sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

Sınıflarımızda çizmiş olduğumuz mektup ve dondurma resimleri ile ilgili masallar yazılacak. İçinden en çok hayal gücünü içeren masallar seçilerek ödüllendirilecektir.